Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Image Map


 

Uutispalkki

  • Leonor järjestää kouluratsastuskilpailut 12.11.2016! Lue lisää täältä
  • Syyslomaleiri järjestetään 28.10-30.10! Kutsuun tästä

 


 

Kouluvalmennukset 08.10.2016

Leonor järjestää tällä kertaa vain omalle talliporukalleen kouluvalmennuksia lokakuun alussa. Ryhmiä on kaksi, johon voitte osallistua haluamallanne hevosella vieraskirjan kautta. Yhden valmennuksen hinta on 40vr, joka maksetaan ansaitsemistaan rahoista. Yhteen ryhmään otamme vain kolme ratsukkoa, joten pidäthän kiirettä, että olet mukana valmennuksissa! Tästä valmennuskerrasta on hyötyä seuraaviin kilpailuihimme. Tällä kertaa valmentajana toimii Josefina ja kummallakin ryhmällä on omat tehtävänsä, joista voitte lukea lisää myöhemmin. Tarkkailethan hieman ratsusi koulutustasoa, jotta tiedät kumpaan ryhmään kannattaa osallistua. Ei yhden tason parempaan ryhmään ole huono idea osallistua, koska ponin koulutustaso voi parantua aina ajan myötä.

 

Ryhmä 1. Helppo C - Helppo B

osallistujat:

1. Sera ja Jasper

2. Minja ja Tomppa

3. Linda ja Jasmin

 

Ryhmä 2. Helppo B - Helppo A

osallistujat:

1. Senni ja Samu

2. Sisla ja Nuutti

3.


Ryhmässä 1 harjoitellaan ratsastamaan kouluratojen teitä siisteiksi ja lähes täydellisiksi. Keskitytään myös istuntaan ja perus askellajien säätelyyn. Ratsastetaan laukassa myös ympyröitä ja pyritään saamaan hevosia mahdollisimman rennoiksi siirtymisissä ja kaikissa askellajeissa.

Ryhmässä 2 harjoitellaan erityisesti lisätympää ravia ja käyntiä ja lisäksi erilaisia ratsastusteitä, kuten kolmikaarista kiemurauraa. Hevosten tulisi jo kulkea edes jollain tapaa rennosti. Keskitytään tietysti myös istuntaan ja hevosen hallintaan mahdollisimman pienillä avuilla. 


 

 

©2019 Leonor - suntuubi.com