Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Image Map


 

Uutispalkki

  • Leonor järjestää kouluratsastuskilpailut 12.11.2016! Lue lisää täältä
  • Syyslomaleiri järjestetään 28.10-30.10! Kutsuun tästä

 


 

Leonor järjestää pääasiassa vain kesäisin noin neljä tai viisi päivää kestäviä leirejä. Talvisin ja syksyisin on myös mahdollisuus lomien aikaan järjestää pari päivää kestäviä leirejä ja kursseja innokkaille. Leireillä tarkoituksena on käydä monipuolisesti läpi ratsastukseen liittyviä eri tehtäviä, lisäksi pidämme teoriatunteja päivittäin. Jokaiselle leiriläiselle annamme hoitohevosen toiveiden mukaan. Tarjoilemme leireillä myös kaksi herkullista lämmintä ateriaa, sekä tietysti aamu- ja iltapalan. Jokaisella leirillä on oma tasonsa ja aiheensa, joiden mukaan hoitajat voivat valita mieluisensa. Leiri maksetaan tienaamillaan rahoilla, joten tarkistathan rahatilanteesi ennen leirille osallistumista!

 

      


 

Syyslomaleiri 28.10-30.10.2016

Tämän vuoden syyslomaleiri järjestetään kolme päiväisenä. Otamme mukaan maksimissaan kahdeksan omasta talliporukasta ja kaksi ulkopuolista. Leirin tehtävät tunneilla pidetään helppo C-helppo B tasoisina ja esteitä hypätään ratsastajien kokemuksen ja tason mukaan. Tarkoituksena on ratsastaa kaksi tuntia päivässä, viiden hengen ryhmissä ja viimeisenä päivänä pidämme pienet leikkimieliset leirikisat. Leirille saavutaan perjantaina päivällä kello 15.00 ja sunnuntaina päivällä lähtö on noin kello 17.00-18.00. Jokaiselle annetaan oma hoitohevonen leirin ajaksi, omien toiveiden mukaan. Ulkopuolisilla toimii hoitohevosen oma hevosensa, mutta heillä on myös mahdollisuus jollain tunnilla ratsastaa tallinkin hevosilla. Jokaiselle tunnille saa laittaa pari toiveratsua. Osallistuessasi leirille, sinun tulee kirjoittaa vähintään yksi tarina jostain ratsastustunnista leirillä. Jos ratsastat tallin hevosella, laitat tarinan kyseisen hevosen päiväkirjaan. Jos olet ulkopuolisella ratsulla voit kirjoittaa tarinan joko sähköpostiini tai oman hevosesi päiväkirjaan. Mikäli valitset jälkimmäisen vaihtoehdon, ilmoitathan siitä  minulle niin huomaan käydä tarkistamassa tarinasi! Leirille osallistut vieraskirjassa, laita nimesi ja hoitohevostoive. Hoitajille leirin hinta on 200vr.

 

Osallistujat leirille tallimme porukasta

1. Minja, hoitohevoseksi Tomppa
2. Senni, hoitohevoseksi Kalle
3. Linda, hoitohevoseksi Luke
4.
5.
6.
7.
8.

ja ulkopuoliset ja heidän hevosensa

9.
10.


 

Leirin ensimmäinen päivä, perjantai koostuu hoitohevosten jakamisesta ja kahdesta ratsastustunnista. Tänään ruokailemme ensin perinteisellä makaroonilaatikolla ja toisessa ruokailussa tarjolla on perunamuusia ja jauhelihapihvejä. Ensimmäinen ratsastustunti on vain rento koulutunti, jossa kertaamme aivan perusasioita ratsastukseen liittyen. Toisella tunnilla tehtävänä on kavaletit ja puomit, jotka asetetaan pieneksi jumppasarjaksi. Ensimmäisenä päivänä emme pidä teoriatuntia. Viimeisten tuntien päätyttyä iltapala kello 22.00 ja sen jälkeen leiriläisten vapaa-aikaa. Hiljaisuus kello 00.30!

 

Ensimmäinen tunti, ryhmä 1 ratsastaa kello 16.00-17.00, ryhmä 2:n tunti on kello 17.00-18.00

Ratsu Ryhmä 1. Ryhmä 2.
Luukas    
Kalle    
Tahvo    
Jasmin    
Samu    
Tomppa Minja  
Jasper Linda  
Veera Senni  

 

Toinen tunti. Ryhmä 1 ratsastaa kello 19.30-20.30,  toinen ryhmä ratsastaa 20.30-21.30

Ratsu Ryhmä 1. Ryhmä 2.
Luukas    
Kalle    
Tahvo    
Samu    
Jasmin Minja  
Jasper    
Tomppa Senni  
Veera Linda  

 


 

Lauantaina on herätys kello 9.00 ja aamupala on valmista kello 9.30. Ensimmäinen ratsastustunti alkaa ensimmäisellä ryhmällä jo aamupalan jälkeen 10.30 ja toinen ryhmä luonnollisesti ratsastaa heti ensimmäisen tunnin päätyttyä. Sen jälkeen on ruokailun aika kello 13.00 ja tarjoilemme teille riisiä ja kanakastiketta. Aamun ratsastustunnilla on aiheena esteratsastus. Tehtävänä on pieni radan pätkä ja esteiden korkeus määritellään hevosen ja kuskin mukaan. Estetuntien jälkeen on mahdollisuus syödä pientä välipalaa samalla kun pidämme teoriatunnin liittyen kilpailemiseen ja kilpailupaikalla käyttäytymiseen. Teoriatunnin ajankohta on kello 14.30-15.00. Seuraava tunti ratsastetaan maastossa niin, että koko leiriporukka lähtee yhdessä maastoilemaan. Leirin tason mukaan ratsastamme maastossa kaikissa askellajeissa ja vastassa olevan pienen puun yli on myös mahdollisuus halukkaiden hypätä pariin otteeseen. Maasto alkaa noin kello 16.30 ja kestää puolitoista tuntia. Takaisin tallille saavuttuanne voittekin matkata syömään toista ateriaa, jossa saatte nauttia herkullisesta lasagnesta.  Sen jälkeen on mahdollisuus hoidella hoitohevosiaan ja muutenkin on vapaa-aikaa. Iltapala on kello 21.30 ja hiljaisuus leirimökissä kello 00.30!

 

Aamutunti, ryhmä 1 ratsastaa kello 10.30-11.30, ryhmä 2 ratsastaa 11.30-12.30

Ratsu Ryhmä 1. Ryhmä 2.
Luukas    
Kalle Senni  
Jasper    
Tahvo    
Samu Linda  
Jasmin    
Tomppa Minja -
Veera    

 

Maasto noin kello 16.30-18.00. Kaikki yhdessä porukassa, Josefina mukaan lukien.

Ratsu Ryhmä 1. Ryhmä 2.
Luukas   -
Kalle Minja -
Tahvo Senni -
Jasmin Linda -
Jasper   -
Tomppa   -
Veera Josefina -
Samu   -

 


 

Viimeisenä päivänä aamupala tarjoillaan jo 9.00. Ensimmäinen tunti on leikkitunti. Ryhmä 1 aloittaa jo kello 10.00 ja ryhmä 2 ratsastaa kello 11.00 alkaen. Leikkituntien jälkeen ruokailu on kello 13.30 ja tarjoilemme ranskalaisia, nakkeja ja lihapullia. Ruokailun jälkeen pidämme pienen teoriatunnin istuntaan liittyen kello 14.00-14.30. Hetki vapaa-aikaa ja leirikisojen vuoro. Kilpailemme esteratsastuksen merkeissä leikkimielisesti. Kaikki saavat itse päättää esteiden korkeuden itselleen ja kaikille annetaan palkinnoksi ruusukkeet. Leirikilpailuiden jälkeen on tarkoituksena pakata tavarat ja matkata takaisin kotiin.

 

Leikkitunti, ryhmä 1 ratsastaa kello 10.00-11.00 ja ryhmä 2 11.00-12.00

Ratsu Ryhmä 1. Ryhmä 2.
Luukas Linda  
Kalle    
Tahvo Minja  
Samu Senni  
Jasper    
Jasmin    
Tomppa    

 

Leirikisat Kello 15.30
Luukas  
Kalle Senni
Jasmin Linda
Tahvo  
Jasper  
Tomppa Minja
Samu  

 


 

 

©2019 Leonor - suntuubi.com