Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Image Map


 

Uutispalkki

  • Leonor järjestää kouluratsastuskilpailut 12.11.2016! Lue lisää täältä
  • Syyslomaleiri järjestetään 28.10-30.10! Kutsuun tästä

 


 

Tässä vieraskirjassa hoitajat voivat rauhassa keskenään puhua kaikenlaisista asioista ja vaikka hieman tutustua toisiinsa. Jos keksitte yhdessä jotain ideoita, esimerkiksi toimintaan liittyen, joku voi välittää minulle viestin tavalliseen vieraskirjaan! Käyn silti välillä kurkkaamassakin mitä täällä tapahtuu.

Vieraskirja  1  2  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän miinus kuusi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Minja

22.10.2016 12:16
Hyvää syyslomaa teille! :)

Nimi: Senni

21.10.2016 14:52
Mä oon käyny Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Englannissa, Kreikassa ja Espanjassa. Thaimaassa haluaisin kyllä joskus käydä, sielläon ainakin lämmin ja nätit maisemat! Tänään alkoi syysloma, hauskaa ja rentouttavaa syyslomaa kaikille hoitajille!

Nimi: Minja

17.10.2016 07:54
Onhan sitä käyty aika monissa eri paikoissa, Thaimaa, Kreikka, Italia, jne. Aika pitkä lista löytyy multa. Kiitos äidin ja isän et oon päässy niin monii paikkoihi! :) En myöskään mihinkään syyslomalla oo lähdössä, ehkä ens vuonna poikaystävän kanssa joku pikkuloma vois olla ihan kiva! Sitä vaan odotellessa ja rahaa säästäen.. Mites itse, ootko monessa paikassa käynyt?

Nimi: Senni

16.10.2016 18:41
Tänne kuuluu ihan hyvää, syksy on edennyt mukavissa merkeissä ja kohtahan se sataakin varmaan jo ensilumi. Syyslomaa odottelen kyllä jo innolla, aika väsynyt olen koulussa ramppaamiseen, mutta pakkohan se on vaan jaksaa :) Monet on lähdössä ulkomaille syyslomalla, ja itselläkin kyllä kiinnostais viimeistään keväällä lähteä piipahtamaan jossakin etelän lämmössä, tai ehkä kenties Alankomaissa tai vaikkapa Italiassa. Oletteko paljon matkustelleet? :)

Nimi: Olivia

16.10.2016 13:31
Mullakin työt vienyt paljon motivaatiota virtuaalipuuhiin. Syyslomaa mulla ei olekaan kun olen yrittäjä. Loma tekis kyllä hyvää välillä, mutta onneksi on viikonloput. <3

Nimi: Minja

15.10.2016 12:10
Hyvä porukka minusta kyllä!
Joo koulu kyllä vie ihan pirusti aikaa, minulle tässä kuuluukin ihan hyvää, yritän suomennella ruotsin kappaleita, jos vielä joskus oppisin oikeen kunnolla:D
Syksy alkanut pääasiassa just koulun parissa ja ensimmäinen koeviikko onkin onneksi ohi ja muuten ei hirveesti suunnitelmia syyslomalle kuin käydä sukulaisia moikkaamassa ja ottaa ihan rennosti.
Mitäs sinulle itsellesi? :)

Nimi: Senni

14.10.2016 18:44
Juu, eiköhän nyt ole tämän syysmaaston porukka kuitenkin jo kasassa, eli seuraavalla kokoonpanolla:
- Senni & Samu
- Minja & Tomppa
- Olivia & Rulla
- Sisla & Nuutti

Ollut kiireitä koulussa, joten aika hiljaista on osaltani ollut, pahoittelut siitä! :) Mitä teille kuuluu? Miten on alkanut syksy mennyt? Odotatteko jo syyslomaa ja onkos sinne paljon suunnitelmia?

Nimi: Minja

09.10.2016 14:57
Joo jätän sen syysmaaston ens viikkoon!
Huh onneks koeviikko on ohi ni jaksaa kirjotella edes joskus tarinoita :D on se vaan hyvä fiilis kun saa tarinan valmiiks ja julkastuu pitkästä aikaa jotain materiaalia :D

Nimi: Olivia

09.10.2016 09:33
Ei mulla ainakaan mikään kiire ole, mun puolesta voidaan ottaa lisäaikaa ens viikolle. :-)

Nimi: Minja

07.10.2016 11:16
Ompas hiljaista :/
Mennäänkö me siis tällä porukalla maastoon vai annetaanko armoa ens viikolle? :)

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com/

02.10.2016 23:28
Senni // Englanti on miulle jo muutenkin nii haastavaa, ett jos tuon saan läpi ekalla nii ihme :/

Syysmaastoon lähetään myökin Nuutin kanssa:D
Nuutti oli aluksi ihmeissään suuresta porukasta, joka retkelle lähti. Pian kuitenkin tajuttuaan, ettei kukaan muista hevosista aijo pikku Nuuttia syödä sekin rentoutui. Laukatessa päästeltiin höyryjä ja Nuutista huomasi, että olisi mielellään laukannut vielä lisää.

Nimi: Josefina

30.09.2016 16:05
HOPHOP tytöt mukaan syyslomaleirille! ;)

Nimi: Olivia

28.09.2016 08:26
Mekin Rullan kanssa mukana!
Rulla oli aika innoissaan maastoilusta uusien kavereiden kanssa. Se pysyi linjastossa, mutta säikkyi välillä olemattomia ja väisti sivuille milloin mistäkin syystä. Jarrut olivat myös hieman ruosteessa ja Rulla olisi mielellään tullut edelläolevan ratsukon hanuriin kiinni. Loppua kohden meno onneksi rauhoittui ja minäkin pysyin selässä koko maaston ajan!

Nimi: Minja

27.09.2016 20:30
Joo minä mukana myös!
Mulla ja Tompalla taas homma toimii ihan hyvin, herra vaan yrittää kaahata muista ohi, mutta yhden kerran sainkin sen pysymään oikeassa vauhdissa ja ilopukkeja riittää. Muuten ei ruuna muuta temppuile tai tee tyhmyyksiä. :)
Reippaasti tytöt mukaan ja sovitaanko että sunnuntaina saa viimeiseksi osallistua kun alottelen jo pian tarinaa ettei sitten joku jää pois tai mainitsematta. Haluisin tarinan meinaan ensi viikolla julkaista. :)

Nimi: Senni

27.09.2016 19:51
Juu syysmaasto ehdottomasti järkätään! Jos vaikka seuraavissa viesteissä ilmoitatte, jos osallistutte ja miten meni. Meillä Samun kanssa lähtee laukkapätkällä hieman lapasesta ja jarruja ei tahdo löytyä. Loppukäynneissä Samu puolestaan meinaa jäädä syömään tien laidalla kasvavia ruohotuppaita, eikä tallille päästä ilman että itse kävelen ja talutan ratsuani maastakäsin. :)

Nimi: Minja

27.09.2016 19:04
Oho meitä onkin jo aika joukko! Ihanaa, kun vihdoin on porukkaa ihan reippaasti. :D
Toi syysmaasto vois olla oikeesti ihan älyttömän kiva, joten toteutettaisiinko me sellainen? Vois olla mulle ainakin hyvä aihe seuraavaan tarinaan. Miten sitten toteutetaan? Vaikka niin, että jokainen voisi kertoa täällä lyhyesti miten maasto sujui omalta osalta, joista muut voi sitten ottaa inspistä omaan tarinaansa? :)

Nimi: Olivia

27.09.2016 15:15
Jep lastenhoito on kyllä välillä henkisestikin rankkaa, vaikka suurin osin kuitenkin ihanaa ja palkitsevaa. Thainyrkkeily on aika samankaltaista kun potkunyrkkeily. En ole potkunyrkkeilyyn hirveästi perehtynyt, mutta muuten vissiin aika samankaltaista kun thainyrkkeily; ainut että potkunyrkkeilyssä on polvet ja kyynärpäät kiellettyjä. Thaissa myös potkut on enemmän lantiosta lähteviä, mut potkunyrkkeilyssä enemmän vissiin karatemaisia (?).

Nimi: Senni

26.09.2016 22:16
Kiva, että täällä on "iäkkäämpääkin" porukkaa :) Oliko Sisla vaikeat kirjoitukset? Eiköhän ne kuitenkin ihan hyvin mene! Itsekin olen ollut harjoittelussa tarhassa joten lastenhoito/ohjaus on tuttua täälläkin :) Ei mulle ehkä ihan ideaalisin työ kuitenkaan, vaikka lapset onkin suloisia, osaa ne olla myös tosi vaativia ja haastavia kavereita. Jokin uusi harrastus olis kyllä kiva aloittaa ja oon miettiny potkunyrkkeilyä, mutta millaista thainyrkkeily on? :O Kuulostaa ainakin mielenkiintoiselta :) Kiva, että tänne on löytänyt näin paljon porukkaa! Meistähän saattaisi saada syysmaastoon jopa porukan aikaiseksi, siistiä! :)

Nimi: Olivia

26.09.2016 19:22
Heeippa!

Olen 22-vuotias ja itseasiassa oikeastikin lastenohjaaja (kuten Olivian esittelyssä mainitaan). Olen yksityisyrittäjä ryhmäperhepäivähoidossa. Mulla on kotona brasilianterrierinarttu, jonka kanssa harrastetaan agilitya. Harrastan myös kuntosalia ja thainyrkkeilyä (kuten virtuaaliesittelyssänikin on :D).

Ratsastusta olen harrastanut 8-vuotiaasta asti, mutta lopetin sen pari vuotta sitten, eli sitä tuli harrastettua yhteensä siis 12-vuotta. Virtuaalipuuhat aloitin 2007 eli näitä hommia on tullut harrastettua 9-vuotta. Heppapuolelle eksyin tosin vasta 2010, sitä ennen pyörin vain kennelpuolella.

Nimi: Minja

23.09.2016 09:57
Oi Nuutti on kyllä suloinen!

©2020 Leonor - suntuubi.com